Instalare server si administrare server


Compania noastra va ofera o intreaga gama de servicii referitoare la asistenta tehnica si service pentru calculatoare si depanare retele de calculatoare, echipamente de comunicatii, programare scripturi de conectare,configurare servere, instalare server,administrare server, administrare configurare email,depanare software/hardware.
Depanarea calculatoarelor se va realiza foarte rapid, insa acest lucru este garantat numai in cazul contractarii unui contract de service.
Asiguram instalare server si administrare server atat pe Linux cat si pe Windows. Avem experienta in instalare de servere indiferent de complexitate(ex: servere email, servere baze de date etc.). De asemenea va putem garanta o securizare complexa a serverului, configurare firewall (IPTable), configurare antivirus, configurare antispam, configurare soft scanare adware/spyware. Va putem asigura de asemenea instalarea server-ului si administrarea server-ului la preturi minime atat pe baza de abonament cat si la cerere. In cazul in care instalarea server-ului si administrarea server-ului se face incorect acesta poate sa va blocheze partial sau total activitatea poate cauza, dar nu se limiteaza la: pierderi de date,atacuri din exterior prin configurarea incorecta a firewall-ului etc.. Instalare server si administrare server pe baza de contract de service la cel mai mic pret.

Contact