Cablare Structurata


Lucrarile de cablare efectuate de catre echipa de tehnicieni ai S.C. FOCUS TDR S.R.L se adreseaza oricarui tip de companie : companiilor mici care doresc sa cableze un apartament sau o vila cu costuri mici; de obicei aceste lucrari nu depasesc 48 de porturi de retea companiilor mari care pun calitatea pe primul loc si care doresc doar echipamente TOP Quality pentru cablarea unor cladiri cu multe etaje; numarul de porturi pentru astfel de retele depaseste 100 si poate ajunge pana la 500 companiilor care doresc interconectari ale unor cladiri sau ale unor etaje cu fibra optica


5 Pasi Pentru Realizarea Unei Retele De Cablare Structurata


1. Vizualizare Locatie In baza cererii de oferta pe care o primim, unul dintre tehnicienii nostri se deplaseaza la locatie pentru a intocmi documentatia proiectului:
- numar exact de porturi de retea
- planul sau schita locatiei
- pozitionare porturilor de retea pe planul locatiei si a rack-ului
- stabilirea calitatii echipamentelor folosite ( clientul trebuie sa ne spuna ce tip de echipamente prefera LOW, MEDIUM sau TOP QUALITY)
2. Realizare Deviz: In baza vizitei facute de tehnicianul nostru la locatia clientului se intocmeste un DEVIZ CABLARE STRUCTURATA in care sunt specificate toate materialele folosite, costul pentru manopera, timpul de executie si termnele de plata.
3. Modificare si Aprobare Deviz: In cazul in care clientul nu este de acord cu devizul, acesta este modificat astfel incat sa se incadreze in posibilitatile si bugetul clientului pentru realizarea lucrarii de cablare structurata..
4. Semnare Contract: Odata aprobat devizul se semneaza un contract prin care sunt consimtite conditiile si termenele existente in deviz.
5. Executare Lucrare de Cablare Structurata conform termenelor din contract

Contact